Sorry! You need script support to see this portal
a

eXTReMe Tracker

Termeni si conditii

Site-ul official al Contis SA si site-urile web care sunt legate de acesta sunt menite sa ofere accesul public la informatiile privind fabricarea containerelor.
Contis SA Iasi nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile incarcate de catre diversi membrii ai furnizorilor de date.

Contis SA Iasi intretine acest site pentru a facilita accesul publicului la informatiile cu privire la initiativele sale, precum si politicile Contis SA Iasi, in general. Scopul nostru este de a mentine aceste informatii actualizate si exacte. in cazul in care erorile sunt aduse in atentia noastra, vom incerca sa le corectam.
Cu toate acestea, Contis SA Iasi nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere cu privire la informatiile de pe acest site.
Aceste informatii:
- au doar un caracter general si nu sunt destinate sa abordeze circumstante specifice ale niciunei persoane sau entitati;
- nu sunt neaparat cuprinzatoare, complete, exacte sau actualizate;
- uneori sunt legate de site-uri externe asupra carora serviciile Contis SA Iasi nu au niciun control si pentru care Contis SA Iasi nu isi asuma nici o responsabilitate;
- nu constituie o consiliere profesionala sau juridica (daca aveti nevoie de consiliere specifica, trebuie sa consultati intotdeauna o persoana cu calificari corespunzatoare).
Scopul nostru este sa reduca perturbarile cauzate de erorile tehnice. Cu toate acestea, unele date sau informatii de pe site-ul nostru pot sa fi fost create sau structurate in fisiere sau formate care nu sunt lipsite de erori si nu putem garanta ca serviciile noastre nu vor fi intrerupte sau afectate de astfel de probleme. Comisia nu accepta nici o responsabilitate cu privire la astfel de probleme intilnite ca urmare a utilizarii acestui site sau orice site-uri externe.

Aceasta denegare de responsabilitate nu este destinate sa limiteze raspunderea Contis SA Iasi, in contradictie cu orice conditie prevazuta in legislatia nationala aplicabila si nu exclude raspunderea sa in cazuri in care nu pot fi excluse in temeiul acestei legi.

Contis SA Iasi nu face nici un fel de declaratii cu privire la alte site-uri web pe care le-ati putea accesa prin acesta. Cand accesati un non-Contis SA Iasi site, va rugam sa intelegeti ca acesta este independent de noi, si ca nu avem nici un control asupra continutului de pe acel site. in plus, o legatura cu un non-Contis SA Iasi site nu inseamna ca nu aprobam si nu acceptam nicio responsabilitate pentru continutul, utilizarea sau produsele si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acelui site.